17. mai 2017 med Bjerkely skole i Horten

På grunnlovsdagen har Bjerkely skole i en årrekke vært med i gudstjenesten og deretter gått i Hortens barnetog til Lystlunden. Så også i år.

17.mai_17_1  17.mai_17_4
Disse to bildene er fra årets 17. maifeiring, foto: Torill Askjer. De øvrige er fra 2016.

**********************************************************************

Forhåndsomtale:

Gudstjenesten begynner kl 10 og er ved Bjerkely menighets prest, Morten Askjer. Han er også godt kjent med skolens elever. Heidi Halvorsen er organist.

mai2_Morten  mai4_AnetteLinnea  mai3_Anette
Elevene Linnea og Anette fra fjorårets 2. klasse hadde skrevet et dikt sammen, «Våren kommer», og dette fremførte Anette fra talerstolen. Også i år regner vi med at elever fra Bjerkely kommer til å delta aktivt i gudstjenesten.

Bjerkely skoles elever stiller opp etter gudstjenesten under skolens fane og marsjerer fra Langgata kirke til start for barnetoget. Det starter kl 11.30 fra C. Andersens gate og tilstøtende gater og går til Lystlunden, der det er taler og allsang.

Bildene er fra fjorårets feiring av nasjonaldagen i Langgata kirke og i Hortens gater. Foto: Roald Bjaanes.