Adventsang i Langgata kirke

Tradisjonen med Adventsang fortsetter i Langgata kirke. I år var dette 1. søndag i advent, 3. desember kl. 17.00.

Maren og Ida, klarinetter, og Hedda, kornett, gledet forsamlingen med julemusikk sammen med organisten, og de var også med ved tenning av adventslyset og Deilig er jorden til slutt, sammen med forsamlingen. Jenny tente adventslyset, og ellers var det tekstlesninger, tale, forbønn, lystenning, orgelmusikk og ikke minst mange adventsalmer, der forsamlingen deltok aktivt.

Velkommen til Adventsang! Jenny er kirkevert i dag.

Alle fotos: Torill Askjer

****************************************************************************************

Forhåndsomtale:
Det blir salmer og sanger som hører adventtiden til, men vi får også en smak av julemusikk både på orgel og med klarinetter/kornett. Tre unge korpsmusikere, Maren, Ida og Hedda, spiller både alene og sammen med orgel og menighetssangen. De spilte også på Adventsang for et år siden, til stor glede for alle som var til stede. Tor leder samlingen, der også Inger Anette Perskaas og Torill Askjer medvirker med tekstlesninger. Jenny tenner det første adventslyset. Roald Bjaanes er organist, og forsangerne støtter fellessangene. Det er ofring til Stefanusalliansen.