Julesalgsmesse

Lørdag 3. desember gikk den tradisjonelle julesalgsmessen av stabelen i Langgata kirke.

Denne salgsmessen er et årlig samarbeidsprosjekt mellom misjonsforeningene i Langgata kirke og Bjerkely kirke. Salgsmessen skjer annethvert år i Langgata og Bjerkely (tidligere Døvik) kirker. I år innbrakte satsingen ca 60.000 kr til misjonsformål.
20161203_3bunlap   20161203_4

20161203_6   20161203_2auksjonsvarerheleneb

20161203_5
Det var mange varer både på salgsboder og på auksjonen. Gymsalen var salgsstedet. Arne Brekke og Tor stod for auksjonen.

Lillesalen var aktivitetsrom for barn med Solfrid og Lene Døvik som ledere. Barna var veldig begeistret.
20161203_1lenesolfriddovik
Misjonær Gunn Andersson holdt andakt og fortalte litt fra familiens opphold i Mongolia. Kirkestua var kafé, og snitter, kaker og vafler i store mengder gikk med.
Grete Ludvigsen og resten av misjonsgruppene har stått for det meste av innsatsen i forkant og underveis.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

21.11.2016: Nedenfor følger forhåndsomtalen av julesalgsmessen:

JULESALGSMESSEN 2016 er, som alltid ellers, til inntekt for misjonen. Dette arrangementet er i samarbeid med misjonsforeningen i Nordre Vestfold/Bjerkely menighet. Vi ser frem til en trivelig messe med varer av forskjellig slag! Noen strikker, noen syr, noen lager spennende ting og andre baker eller sylter bær! Så her kan det bli noe for enhver smak!
misjon_3   misjon_4

Alle pengene som blir samlet inn, går til Delks misjonsarbeid her hjemme og ute! Vi har utsendinger i Japan og Nord Afrika .

Vi har betalingsterminal. Programmet for dagen er slik:

Kl 11:00: Salg fra bordene i gymsalen. Kafeteria med mat og drikke i kirkestua. Aktiviteter for barna i Lillesalen.
misjon_6

Kl 12:30:  Andakt i kirken ved Gunn Anderson. Gunn har vært misjonær i Mongolia, er hjemkommet derfra sist sommer og bor nå med familien i Sandefjord.

Kl 13:00: Auksjon i gymsalen.

misjon_2    misjon_5

Varer til salg og auksjon bes levert i Langgata 50, torsdag 1. desember fra kl. 17:00 – 19:00.