Sommerens samlinger i Langgata kirke

Her følger en oversikt over gudstjenester og møter i Langgata kirke sommeren 2016. Se også kalenderen.

Lørdag 25. og søndag 26. juni: St. Hansstevnet 2016 på Gjennestad i Stokke, fullspekket med program. Tema: «Jeg har kalt deg ved navn». Se reportasjer fra stevnet på DELKs nettside her. Det var møter, gudstjeneste, seminarer, konsert og mange forskjellige aktiviteter.

P_Ottar Endresen  Søndag 3. juli kl. 11.00: Gudstjeneste med nattverd v/Ottar Endresen. Tor er klokker, og Roald Bjaanes er organist.
Ottar Endresen er pensjonert prest i DELK. Han har betjent Dalane menighet, Egersund, i en årrekke. og er nå eldste i samme menighet, samtidig som han er organist der. Ellers arbeider Ottar som landbruksvikar. Han har fra tidligere bakgrunn som lærer og rektor.

Søndag 10. juli kl. 11.00: Møte. Tale v/Gunnar Borge. Harald Claudius er pianist, og det er ofring til lokalt menighetsarbeid.

Søndag 17. juli: Denne søndagen er det ikke samling i Langgata kirke eller i DELKs kirker i Vestfold for øvrig.

P_Jan Erik Askjer  Foto: Tormod Fredriksen (utklipp fra større bilde)
Søndag 24. juli kl. 11.00:
Gudstjeneste med nattverd v/prest Jan Erik Askjer, prest i DELKs søstermenighet i Tønsberg. Knut Grytnes er klokker, Roald Bjaanes er organist, og det er ofring til DELKs skole i Nordre Vestfold, Bjerkely skole.
Jan Erik er godt kjent med Horten menighet. Han har tidligere virket som prest i Ryenberget og Sandefjord menigheter.

Søndag 31. juli: Møte. Tale v/Knut Grytnes. Harald Claudius er pianist, og det er kollekt til misjonen.

P_Erling R__4  Søndag 14. august: Gudstjeneste med nattverd ved vår prest, Erling Rantrud. Inger Anette Perskaas er tekstleser, Tor er klokker, Andreas Nornes sitter på orgelkrakken, og det er ofring til DELKs skoledrift.