Sommerens søndager 2017 i Langgata kirke

Sommeren startet fint med Gjennestadstevnet 24. og 25. juni.

En fin dag på Gjennestad. Her fra familiemøte med barnekor, ledet av Signe Britt Baksaas.

Stevnet mellom slagene: Mat, prat og vakre blomster.

Lørdag kveld i Stokke kirke. Luthersalmer gjennom 500 år. Kor, orkester, orgel. Organist Bjørn Vidar Ulvedalen. Dirigent Alf Henrik Engen. Flott konsert i en fullsatt kirke.

Søndag var det gudstjeneste v/prestene Jan Bygstad og Rolf Ekenes.

Søndag 2. juli kl 11.00: Møte. Tale v/Knut Grytnes. Kollekt til lokalt menighetsarbeid. Musikk v/Harald og Marit Claudius:

Søndag 9. juli kl. 11.00: Gudstjeneste med nattverd ved Granly menighets prest, Jan Erik Askjer. Tor er klokker, Inger Anette Perskaas tekstleser, og Frøydis Fevang er organist. Ofring til kirkens drift.

Søndag 16. juli: Ingen gudstjeneste eller møte i Langgata kirke.

Søndag 23. juli kl. 11.00: Søndagsmøte. Tale v/Gunnar Borge. Harald Claudius spiller. Offer til lokalt menighetsarbeid.

Søndag 30. juli kl. 11.00: Gudstjeneste med nattverd v/DELKs tilsynsmann, Rolf Ekenes. Inger Elene Luhr er klokker, Marit Thorjussen tekstleser, og Frøydis Fevang er organist. Offer til Bondal fjellstue.

Søndag 6. august kl. 11.00: Søndagsmøte. Tale v/Kjell Magne Baksaas. Camilla Luhr spiller piano. Kollekt til Blå Kors Horten.

Søndag 13. august kl. 11.00: Gudstjeneste med nattverd v/vår prest Erling Rantrud. Minnemarkering. Knut Grytnes er klokker, Grete Ludvigsen tekstleser, og Frøydis Fevang er organist.

Søndag 20. august kl. 12.00: Felles utegudstjeneste i Fredrikstad (gårdsrommet ved Tøihuset i Gamlebyen) sammen med DELK-menigheter fra Tønsberg, Horten, Nordre Vestfold, Oslo og Østfold. Prestene Boe Johannes Hermansen og Kristoffer Hansen-Ekenes m.fl. Dette blir en «Hauge-dag» med samling om Guds ord, foredrag, vandreteater, musikal og sosialt samvær – les mer her.
Det er satt opp felles busstransport fra Vestfold. Avgang fra Horten kl. 10.10 med retur kl. 18 fra Fredrikstad.

Foto fra Gjennestad og Langgata kirke: Torill Askjer. Hovedbilde: Roald Bjaanes.