Advent og jul i Horten menighet

Advent og jul er en tid vi alltid gleder oss til. Også i år ser vi fram til gode samlinger i Langgata kirke.

1. søndag i adventstiden – 29. november kl 17.00: Adventsang. Vi synger og spiller advents- og julemusikk og tenner lys. Disse deltar: Ida Emilie Hansen, klarinett; Hedda Sofie Hansen, trompet; Jenny Marie Hansen, altsaksofon; Jacob og Ranja Askjer, sang; Roald Bjaanes, musikkansvar/orgel; Torill Askjer, tekstlesninger m.m. Tor leder og taler. Det er kollekt til Blå Kors Horten.

3. søndag i adventstiden – 13. desember kl 11.00: Gudstjeneste med nattverd ved prest i Telemark menighet, Fred Arve Fahre. Inger Elene Brekke er klokker og tekstleser, og Roald Bjaanes er organist. Det vil bli gitt informasjon om et av adventstidens misjonsprosjekt, The Bible Project, og det er ofring til misjonen.

4. søndag i adventstiden – 20. desember kl 11.00: Søndagsmøte med misjonstale. Harald Claudius spiller, og det er kollekt til misjonen.

Juledag – 25. desember kl 11.00: Høytidsgudstjeneste ved menighetens prest, Erling Rantrud. Knut Grytnes er klokker og Grete Ludvigsen leser tekstene. Marie Rantrud er sangsolist, og Roald Bjaanes har det musikalske ansvaret. Det er ofring til prestetjenesten.

Romjulssøndag – 27. desember kl 17.00: AVLYST pga smittesituasjonen.