Advent og jul i Langgata

Det nye kirkeåret starter også i år med Adventsang. Så følger de tradisjonelle møtene og gudstjenestene for advent- og juletiden.

Søndag 1. desember kl 17.00 – 1. søndag i adventstiden: Adventsang. Sang og musikk som hører til i advent. Med Frøydis Fevang, sang; søstrene Hedda Sofie og Jenny Marie Hansen, trompet og saksofon; Roald Bjaanes, orgel. Gunnar Borge deler adventstanker med oss, og Torill Askjer er tekstleser og møteleder.

Bildet av søstrene er ikke helt nytt, men viser Hedda og Jenny i samspill med storesøster Ida Emilie for et år siden. Ida er dessverre ikke med i år.
Frøydis Fevang er oppvokst i byen og menigheten og er kjent for sin lyse sopran og dyktighet på orgelkrakken. Hun har vært lærer ved Granly skole på Eik, Tønsberg, fram til sist sommer. Fra høsten 2016 til sommer 2017 vikarierte hun her i Langgata kirke.
Miniatyrbildene øverst er fra dette årets adventsang.

Søndag 8. desember kl 11.00 – 2. søndag i adventstiden: Gudstjeneste med nattverd ved vår prest, Erling Rantrud. Tor er klokker og tekstleser, og Alf Henrik Engen er organist og musikkansvarlig. Kirkens forsangere støtter menighetssangen fra galleriet, og det er ofring til kirkens drift.

Artikkelen er ikke ferdig; den blir kontinuerlig oppdatert.