Bibel og kveldsmat

Bibel og kveldsmat er blitt en tradisjon i Langgata kirke. Dette er bibelundervisning som skjer 3-4 ganger i vårhalvåret og i høsthalvåret.

Kvelden starter med bibelundervisning  i 30 – 40 minutter i kirkestua. Deretter er det samling i kirken til stille bønn, ettertanke, lystenning,  og det avsluttes gjerne med noen vers fra Salmenes bok. Kvelden avrundes med kveldsmat og sosialt samvær i kirkestua og med samling i plenum med spørsmål eller vitnesbyrd.

Det blir satt stor pris på disse samlingene og de er etterspurt ikke bare av medlemmer av DELK, men også fra andre menigheter i byen.

Vinter/vår 2020 er disse kveldene satt opp, alle fra kl 19.00: 12. mars – 25. mars – 7. mai.

Tema dette semesteret blir Romerbrevet:
– 12. mars: Kap. 4 – Om å gå i Abrahams fotspor.
– 25. mars: Kap. 8, 18-37 – Er Gud for oss, hva da…
– 7. mai: Kap. 12: Overvinn det onde med det gode.

Ulf-Asp-arkivfoto-e1442312132649 Foto: Tormod Fredriksen
Bibeltimene er ved prest Ulf Asp. Han har tidligere vært prest for Horten DELK-menighet og tilsynsmann for kirkesamfunnet. Han har sluttet som prest i fast stilling i Ryenberget menighet, Oslo, og blitt pensjonist. Ulf legger heldigvis ikke helt opp: Han driver, sammen med ektefelle Toril, Høgsveen retreat. Og vi i Horten er også så heldige å få nyte godt av hans bibelkunnskap og forkynnelse.