Påskehilsen fra menighetsstyret

Brev 2 til medlemmer og kirkegjengere i Langgata.

Kjære dere!

Her er en liten hilsen fra menigheten i Langgata. Siden vi ikke kan treffes slik vi pleier, ønsker vi å gi dere en påskehilsen, og fortelle dere at vi som menighet  tenker på, og har omsorg for dere.

Kirken i Langgata er helt stengt også i påska. For første gang blir det bare mulig å følge gudstjenestene i påska på nett eller radio. Det er et savn for mange å ikke komme til kirka, men vi vet at Guds ord er virkekraftig helt uten andre virkemidler! Evangeliet om at Jesus Kristus døde på korset for dine og våre synder og sto opp igjen den tredje dagen er like virkelig uansett hvor man er. Herren sa til Paulus: «Min nåde er nok for deg». Vi tror at Gud har samme ord til oss i dag.

Selv om det er fint å finne en radiokanal, nettside eller facebook-side å følge med på gudstjenester på,  håper vi at påskens budskap kan bo like fullt hos dere som ikke har disse mulighetene.

Sammen med alle kristne til alle tider kan vi frimodig si til oss selv og hverandre «Jesus Kristus er oppstanden!» Og vi vet at Gud vår Far hører oss.

Guds fred og en velsignet påske ønskes dere!

Ta gjerne kontakt for en prat eller om det skulle være noe annet. Vi er her for hverandre.

Vennlig hilsen

Menighetsstyret i Langgata kirke
John, Torill, Tor og Erling

Prest Erling Rantrud: 91642047
Styreleder John L. Ludvigsen: 92017522
Styremedlem Torill Askjer: 97586692
Styremedlem Tor P: 99415835
Diakonikontakt Inger Anette Perskaas: 33042291