Sommer i Horten

Her har vi listet opp det som skjer i Langgata kirke sommeren 2021, t.o.m. august.

Sankthansstevnet 26.-27. juni: Dette blir også i år digitalt – klikk her for program, og her for å se de enkelte sekvensene på delk.no/tv på de oppsatte tidene. Disse kan også ses senere, dersom det passer bedre.

Søndag 27. juni kl 11.00 – 5. søndag i treenighetstiden: Vi samles til digital gudstjeneste fra sankthansstevnet ved bl.a. tilsynsmann Bertil Andersson. Overføringen skjer på storskjerm i Langgata kirke kl 11.00. Du kan også se og høre gudstjenesten på egen skjerm via delk.no/tv/

Søndag 4. juli kl 11.00 – 6. søndag i treenighetstiden: Gudstjeneste med nattverd ved prest i Ryenberget menighet, Kristoffer Hansen-Ekenes.

Inger Elene Brekke er klokker og tekstleser, Roald Bjaanes er organist, og det er ofring til Blå Kors Horten.

Søndag 11. juli: Ingen samling i Langgata kirke. I Vestfold vil det være én gudstjeneste i DELK: Granly kirke, Tønsberg, kl 11 ved prest Olaf Engestøl fra Jæren.

Søndag 18. juli kl 11.00 – 8. søndag i treenighetstiden: Søndagsmøte. Tale ved Georg Stensland. Harald Claudius spiller, og det er kollekt til lokalt menighetsarbeid.

Søndag 25. juli kl 11.00 – 9. søndag i treenighetstiden: Ingen samling i Langgata kirke. I Vestfold vil det være én gudstjeneste i DELK: Bjerkely kirke, Undrumsdal, kl 11.00 ved menighetens prest, Morten Askjer.
All parkering skjer ved gamle Døvik kirke pga pågående asfaltarbeid rundt kirken og skolen.

Søndag 1. august kl 11.00 – 10. søndag i treenighetstiden: Gudstjeneste med nattverd ved prest Arild Minnesjord. Knut Grytnes er klokker og Inger Anette Perskaas er tekstleser. Alf Henrik Engen er organist, og det er ofring til misjonen.

Søndag 8. august kl 11.00 – 11. søndag i treenighetstiden: Søndagsmøte. Gunnar Borge taler, Harald Claudius spiller, og det er kollekt til lokalt menighetsarbeid.

Søndag 15. august kl 11.00 – 12. søndag i treenighetstiden: Søndagsmøte. Tale og musikk ved Alf Henrik Engen. Kollekt til lokalt menighetsarbeid.

Søndag 22. august kl 11.00 – 13. søndag i treenighetstiden: Gudstjeneste med nattverd ved vår prest, Erling Rantrud. Inger Elene Brekke er klokker og tekstleser, Roald Bjaanes er organist, og det er offer til prestetjenesten.

Søndag 29. august – vingårdssøndagen: Ingen samling i Langgata kirke. I Vestfold vil det være gudstjenester i andre DELK-menigheter kl 11: Bjerkely, ved Morten Askjer – i Moe kirke ved Erling Rantrud, samt søndagsmøte i Granly kirke.