Bibel og kveldsmat

Bibel og kveldsmat er blitt en tradisjon i Langgata kirke. Dette er bibelundervisning som skjer 3-4 ganger i vårhalvåret og i høsthalvåret.

Kvelden starter med bibelundervisning  i 30 – 40 minutter i kirkestua. Deretter er det samling i kirken til stille bønn, ettertanke, lystenning,  og det avsluttes gjerne med noen vers fra Salmenes bok. Kvelden avrundes med kveldsmat og sosialt samvær i kirkestua og med samling i plenum med spørsmål eller vitnesbyrd.

Det blir satt stor pris på disse samlingene og de er etterspurt ikke bare av medlemmer av DELK, men også fra andre menigheter i byen.

Høsten 2019 er disse kveldene satt opp, alle fra kl 19.00: – 10. oktober – 7. november – 5. desember

Tema denne høsten blir fra Joh. 14 – 16, Jesu avskjedstale:
– 10. oktober: Veien hjem til Fars hus. Joh.14, 1-14
– 7. november: Bli i meg, så blir jeg i dere. Joh.15, 1-8
– 5. desember: Dere skal elske hverandre som jeg har elsket dere. Joh.15, 9-17

Ulf-Asp-arkivfoto-e1442312132649 Foto: Tormod Fredriksen
Bibeltimene er ved prest Ulf Asp. Han har tidligere vært prest for Horten DELK-menighet og tilsynsmann for kirkesamfunnet. Han har sluttet som prest i fast stilling i Ryenberget menighet, Oslo, og blitt pensjonist. Ulf legger heldigvis ikke helt opp: Han driver, sammen med ektefelle Toril, Høgsveen retreat. Og vi i Horten er også så heldige å få nyte godt av hans bibelkunnskap og forkynnelse.