Julesalgsmesse i Langgata kirke 1. desember 2018

Denne salgsmessen er et årlig samarbeidsprosjekt mellom misjonsforeningene i Langgata/Horten DELK-menighet og Bjerkely menighet og skjer annethvert år i Langgata og Bjerkely kirker.

Årets julesalgsmesse er avviklet med et godt salg og resultat. Det kom inn 66.000 kroner, og dette videreformidles til DELKs ulike misjonsengasjementer.
Det var mange mennesker innom for å kjøpe håndlagede ting og plagg, kaker og fødevarer og hva man ellers kunne finne i gymsalen, samt bøker fra DELKs boksentral, som befinner seg i Langgata kirke. Så var det kafeteria med mye god mat og kaker.

Torunn Haukvik Minnesjord holdt appell i kirkesalen og fortalte fra eget arbeid med innvandrere i Skien, om situasjonen i hennes tidligere arbeidsområde i Etiopia og fra det arbeidet som utføres av utsendinger i utlandet.

Høydepunktet er alltid auksjonen som gikk av stabelen i gymsalen med over 60 objekter, ledet av to rutinerte aksjonariuser, Arne og Tor.

*************************************************************************************

Forhåndsomtale:
I år er det Langgata kirke som er vertskap for dette arrangementet. Programmet for dagen er slik:
– Kl 11.00: Salg fra bordene i gymsalen. Aktiviteter for barna i lillesalen.
– Kl 12.30: Appell i kirken ved Torunn Haukvik Minnesjord
– Kl 13.00: Auksjon i gymsalen
– Kafé med noe å bite i hører også med. Sted: Kirkestua.

Det blir anledning til å betale via terminal og Vipps både ved kjøp av varer, mat/drikke og på auksjonen.

Innlevering av varer i Langgata kirke er torsdag 29. november kl. 17.00 – 19.00.

Hele inntekten går til misjonsarbeidet i DELK. Fjorårets messe i Bjerkely menighetssenter ga et resultat på 92.000 kroner til misjonen. Her kan du lese mer om DELKs misjonsengasjement, og her om misjonsarbeidet  lokalt i Langgata menighet.