Vennetreff

Vennetreff er et hverdagstilbud for voksne i kirkestua i Langgata kirke.

Vennetreff er en samling vi har annenhver onsdag på formiddagen. Vi har tradisjon på at vi har 7 samlinger i vårhalvåret og 7 samlinger i høsthalvåret. All den tid samlingen er på formiddagen, er det gjerne pensjonister som møter opp. Vi starter kl. 11.30 og avslutter ca kl 14.

Innholdet i møtet kan variere. Vi starter med en andakt. Så er det sosialt samvær med snitter, kaffe og gjerne kake. Når vi får besøk av presten, har han med noen ord til ettertanke.  Ellers har vi innslag med lesing fra en aktuell fortelling, eller vi viser lysbilder fra turer som noen har vært med på. Hvis noen har vært ute på reise, har de gjerne en rapport fra turen. Sang blir det mye av, og sangforslagene sitter løst.

Vennetreff er et viktig møtepunkt. Det får vi alltid tilbakemelding om. I 2016 feiret vi 20 års jubileum.

Datoene for vinter/vår 2019, alle fra kl 11.30:
– 30. januar
– 13. februar